bertiledlundsstiftelse.se | Stipendier
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Stipendier

_DSC2632-1920x1079
Bertil Edlunds stiftelse – stipendier
Bertil Edlund-stipendiet vid Svenska-amerikanska handelskammaren i New York (SACC New York)

Stiftelsen delar årligen ut Bertil Edlund-stipendiet som gör det möjligt för en ung professionell akademiker att arbeta på SACC New Yorks kontor i en tolvmånadersperiod som börjar januari varje år och slutar i december. Handelskammarens stipendieprogram är ett unikt tillfälle för lovande svenska akademiker att starta sin karriär inom internationella affärer, finans och marknadsföring. Kandidater väljs ut från toppen av Sveriges universitet för att tillbringa ett år med att arbeta heltid för SACC New York.

 

Länk till Svensk-amerikanska handelskammaren i New York’s hemsida: www.saccny.org

MER INFO
Bertil Edlunds Stiftelse – stipendier
RESESTIPENDIUM

Svenska Revisionsakademin delar ut Bertil Edlunds resestipendium om
5 000 kr för resa i samband med doktorandkurs eller nationell konferens inom ämnena redovisning och revision.

Stipendiet kan sökas av doktorander som har haft kostnader för resor till doktorandkurs eller nationell konferens vid annat lärosäte. Företräde ges för sökande som gått en kurs anordnad inom Nordic Accounting Research Network-samarbetet men stipendiet är öppet att söka för alla doktorander som gått en kurs eller deltagit i en nationell konferens inom ämnena redovisning och revision.

.

.

MER INFO
StudentGirl-1920x1079
services (4)
Bertil Edlunds Stiftelse – stipendier
ÖVRIGA STIPENDIER

Observera att övriga stipendier idag inte har en öppen ansökan. I stället får stiftelsens styrelse förslag på stipendiater i samarbete med olika institutioner och organisationer.

.

MER INFO